Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Spa dhe Fitness

Në kuadër të kompleksot do të ndërtohet fitnes dhe spa qendër, që do të jetë në dispozicion të të gjithë banorëve në Premium Residence. Qendra do të jetë me pajisje më moderne për stërvitje dhe do të ofrojë lloje të ndryshme të shërbimeve, me qëllim që të kënaq nevojat për jetë moderne dhe të shpejtë

KAFETERIA

Nuk ka asgjë më të mirë se kafeja me miqtë tuaj!
Në kuadër të Premium Residence do të ekzistojë një kafene moderne në një mjedis të relaksuar ku mund të pini kafenë tuaj të preferuar me të afërmit, miqtë dhe fqinjtë.

Parkimi në çdo kohë, për këdo

Parkimi është zgjidhur me nivelin e bodrumit -1 dhe katin përdhesë. Të njëjtat do të shfrytëzohen si vende të përbashkëta të parkimit për të gjithë objektet e parapara.
• Kati përdhesë: 190 vende parkimi + 7 për personat me aftësi të kufizuara
• Bodrumi: 337 vende parkimi + 11 për personat me aftësi të kufizuara

SUPERMARKET

Në kuadër të Premium Residence do të ndodhet edhe hipermarketi i cili do të përgjigjet për nevojat e secilës familje që do të jetojë në këtë kompleks!

Mbikqyrje video 24 -orëshe

Kompleksi ka mbikëqyrje video 24 -orëshe, për sigurinë tuaj të garantuar

Fushë sportive

Premiumresidence ka një fushë sportive moderne ku e gjithë familja mund të luajë sport dhe të argëtohet

Farmaci

Ekziston një farmaci lokale në kompleksin Premiumresidence

3000 m2 për fëmijë

Jeta familjare është element kryesor në Premium Residence. Në kuadër të kompleksit tonë është fusha e lojërave për fëmijë me të gjithë rekuizitat për lojë dhe argëtim të me të vegjëlve dhe më të dashurve tonë. Fëmijëri të sigurtë në Premium Residence!”