Premium Residence

Premium Residence është një kompleks prestigjioz për banim gjysmë të hapur, i vetmi në Maqedoninë e Veriut. Kompleksi përmban pesë ndërtesa banesore të ndërtuara me cilësi të lartë dhe dizajn unik.

Social media

Premium Residence

Premium Residence është një nga komplekset më prestigjioze për banim i llojit gjysëm të hapur i vetmi në Maqedoninë e Veriut. Premium Residence përmban 6 ndërtesa banesore, të plotësuar me:

Social media

01

Banesat

Kompleksi i ndërtesave është i rrethuar nga infrastruktura e zhvilluar dhe gjendet në një vendndodhje të afërt me disa institucione arsimore, kopshte, shkolla fillore dhe të mesme, si dhe objekte shëndetësore.
0
Banesa në shitje
Document
Document

500

Banesa

24/7h

Monitorim

763

Vendparkime

3500m2

Lokale Afariste

03

Rreth nesh

Premium Residence është një kompleks prestigjioz dhe i vetmi në llojin gjysmë të hapur në Maqedoninë e Veriut.

Kompleksi ofron standardet më të larta të ndërtimtarisë dhe cilësisë së jetesës, me një dizajn unik, cilësi të lartë në ndërtim dhe një lokacion ideal.

04

INFORMATA RRETH NESH

05

Brendet që punojnë

Alumil

Comisa

Laminati i kualitetit GJERMAN

Knauf

04

PËRMBAJTJA

Kompleksi do të përmbajë gjithsej 5 ndërtesa banesore me mbi 500 apartamente dhe një hapësirë prej 3500m2.

 

KUALITETI

Materialet e përdorura në ndërtimin e këtij kompleksi ofrojnë garancinë dhe stabilitetin e nevojshëm.

TRANSPORTI

Kompleksi gjendet në zemër të qytetit të Shkupit, vetëm 15 minuta larg nga çdo pikë e qytetit.

Investitorët

Investitorët e Premium Residence kanë parë potencialin e rritjes së kësaj zone dhe besojnë se kjo ndërtesë do të sjellë përfitime të konsiderueshme në të ardhmen. Ata financuan ndërtimin e objekteve banimore, qendrës tregtare, hotelit me Spa, qendrës së fitnessit dhe objekteve tjera që i bëjnë këto ndërtesa unike. Investitorët besojnë në cilësinë e punës sonë dhe aftësinë tonë për të prodhuar një produkt tërheqës dhe funksional, që do të plotësojë nevojat e banorëve të tyre. Ata janë të përkushtuar për të ndërtuar një kompleks modern dhe të sigurt, që do të krijojë një jetë të re për banorët e tij dhe do të sjellë përfitime për të gjithë komunitetin.

Lajmet

Lajmi 4

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Lajmi 3

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Lajmi 2

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.