Veçoritë e Banesave

CILËSI ME REPUTACION

Premium Residence është ndërtuar sipas standardeve më të larta evropiane për cilësi, me çrast të gjithë materialet që janë pjesë e konstruksionit janë pjesë e brendeve me renome. Pllakat të cilat janë të vendosura në çdo banesë janë pjesë e brendit Italian me renome Marazzi Dritaret në çdo banesë ofrojnë izolim të lartë, me çrast për cilësinë e tyre garanton brendi gjerman Rehau Ngrohja nën dysheme është me dendësi 3 herë më të madhe nga instalimet standarde, për ngrohje më të shpejtë gjatë muajve të dimrit. Laminati i cili përdoret është i prodhimit gjerman dhe me nota të larta të qëndrueshmërisë. Fasada është me trashësi prej 10 cm dhe material/brend Putz Plast