Други услуги

КАФЕТЕРИЈА

Премиум Резиденс, како станбен комплекс на висококатници во срцето на градот, има за цел да им понуди модерно и удобно животно искуство на своите жители. Во таа насока, создадовме посебни кафулиња со модерен и релаксиран дизајн за нашите жители. Омиленото кафе може да се ужива во нашите слободни и удобни простории, каде што нашите жители можат да уживаат во пријатни моменти со пријателите и семејството. Нашата кафеанска средина е изградена со внимателно изработени материјали и дизајни за да обезбеди пријатна и опуштена средина за нашите жители. Кафето и релаксацијата се важни за здрав и удобен живот, а ние ја разбираме нивната важност за нашите жители. Затоа, ја создадовме оваа посебна кафеанска средина со цел да го подобриме секојдневниот живот на нашите жители и да обезбедиме незаборавно искуство на релаксација и задоволство во срцето на градот.

СУПЕРМАРКЕТ

Во Premium Residence сме посветени да обезбедиме целосно задоволување и задоволување на сите потреби на жителите на комплексот. Со оваа цел, решивме да создадеме модерен и целосно опремен хипермаркет во рамките на нашиот комплекс, кој ќе ги задоволи потребите на секое семејство кое ќе одлучи да живее во оваа прекрасна средина. Нашиот хипермаркет ќе нуди широк асортиман на свежи и висококвалитетни производи, како и главна опрема за домовите и секојдневните потреби на жителите. Убедени сме дека овој хипермаркет ќе биде клучен елемент во животното искуство во Premium Residence, нудејќи лесна и совршена можност за купување и задоволување на секојдневните потреби на жителите на комплексот.

АПТЕКА

Комплексот Premium Residence има локална аптека во него. Оваа локална аптека обезбедува дополнителна услуга за жителите на комплексот и е достапна за да обезбеди доследност и удобност во нивните различни здравствени потреби. Со оваа услуга жителите на комплексот имаат лесен и брз пристап до лекови и лекови во случај на итност.

FARMACIA

FARMACIA

фризерство

Премиум Резиденс нуди уникатно искуство во областа на фризерството. Овде можете да најдете посебна и мирна средина за да се договорите за нов стил на коса, само да се шишате или само да се грижите за вашата коса.
Квалификуван и искусен персонал ќе ви помогне да го изберете вистинскиот стил и да ви даде совет за нега на коса. Со употребата на козметичките производи што ги користиме, вашата коса ќе биде здрава и добро воспитана.
За ваше задоволство, фризерката е отворена за сите жители и корисници на деловните простории на комплексот Премиум Резиденс.

затворено игралиште

Премиум Резиденс, како станбен комплекс на висококатници во срцето на градот, има за цел да им понуди модерно и удобно животно искуство на своите жители. Во таа насока, создадовме посебни кафулиња со модерен и релаксиран дизајн за нашите жители. Омиленото кафе може да се ужива во нашите слободни и удобни простории, каде што нашите жители можат да уживаат во пријатни моменти со пријателите и семејството. Нашата кафеанска средина е изградена со внимателно изработени материјали и дизајни за да обезбеди пријатна и опуштена средина за нашите жители. Кафето и релаксацијата се важни за здрав и удобен живот, а ние ја разбираме нивната важност за нашите жители. Затоа, ја создадовме оваа посебна кафеанска средина со цел да го подобриме секојдневниот живот на нашите жители и да обезбедиме незаборавно искуство на релаксација и задоволство во срцето на градот.