Document

Zgjedh lokalin

Premium Residence është një kompleks modern i banimit dhe shërbimeve të ndërtuar me cilësi të lartë dhe dizajn unik. Një nga elementët kryesorë të këtij kompleksi janë lokalët afariste, të cilët përbëjnë një pjesë të rëndësishme të hapësirës së tij. Me mbi 3500m2 hapësirë të përdorshme për lokale afariste, kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për bizneset dhe kompanitë që kërkojnë një lokacion të favorshëm për të zhvilluar aktivitetin e tyre.
0 m2
Lokale Afariste

AFARIZMI TEK OBJEKTI

AFARIZMI TEK OBJEKTI 2

AFARIZMI TEK OBJEKTI 3

AFARIZMI TEK OBJEKTI 4