Document

Изберете ја лентата

Премиум Резиденс е модерен станбено-услужен комплекс изграден со висок квалитет и уникатен дизајн. Еден од главните елементи на овој комплекс се деловните простории кои сочинуваат важен дел од неговиот простор. Со над 3500м2 корисен простор за деловни простории, ова е исклучителна можност за бизнисите и компаниите кои бараат поволна локација да ја развијат својата дејност.
0 m2
Локален бизнис

АФАРИЗАМ НА ПРЕДМЕТОТ 1

АФАРИЗАМ НА ПРЕДМЕТОТ 2

АФАРИЗАМ НА ПРЕДМЕТОТ 3

АФАРИЗАМ НА ПРЕДМЕТОТ 4