Паркингот

ПАРКИНГ СЕКОЕ ВРЕМЕ, ЗА СИТЕ

Premium Residence нуди практично решение за паркирање во срцето на градот. За да ви го олесниме животот, изградивме подземен паркинг и надземен паркинг со површина од околу 18.000 м2. Овие две паркиралишта нудат заеднички паркинг места на приземје и подрумско ниво -1, за да се задоволат потребите на граѓаните за безбедно и удобно паркирање. На приземјето, жителите и посетителите имаат на располагање 190 паркинг места, заедно со 7 места посветени на лицата со посебни потреби. На подрумското ниво -1 се обезбедени 337 паркинг места, заедно со 11 места наменети за лицата со посебни потреби. Ова гарантира дека паркирањето во Premium Residence ќе биде лесно, безбедно и практично за сите граѓани.
БЕЗБЕДНОСНИ КАМЕРИ
100%
ЦИВИЛНА БЕЗБЕДНОСТ
100%
удобен пристап
3 hyrje nga kompleksi 100%
Приземјето им нуди на жителите и посетителите 190 паркинг места, заедно со 7 места посветени на лицата со посебни потреби. На подрумското ниво -1, достапни се 337 паркинг места, плус 11 места наменети за инвалиди. Ова гарантира дека паркирањето во Premium Residence ќе биде лесно, безбедно и практично за сите граѓани.

ФОТО ГАЛЕРИЈА