Premium Residence

Премиум Резиденс е престижен полуотворен станбен комплекс, единствен во Северна Македонија. Комплексот содржи пет станбени згради изградени со висок квалитет и уникатен дизајн.

Social media

Premium Residence

Premium Residence është një nga komplekset më prestigjioze për banim i llojit gjysëm të hapur i vetmi në Maqedoninë e Veriut. Premium Residence përmban 6 ndërtesa banesore, të plotësuar me:

Social media

01

апартмани

Градежниот комплекс е опкружен со развиена инфраструктура и се наоѓа на блиска локација до повеќе образовни институции, градинки, основни и средни училишта, како и здравствени установи.
0
Се продава стан
Document
Document

500

станови

24/7h

Мониторинг

763

паркинг места

3500m2

Локален бизнис

03

Околу нас

Премиум Резиденс е престижен комплекс и единствен од ваков вид во Северна Македонија.

Комплексот нуди највисоки стандарди на градба и квалитет на живот, со уникатен дизајн, висококвалитетна градба и идеална локација.

04

информации ОКОЛУ НАС

05

Внатре работи

Alumil

Comisa

Формика со ГЕРМАНСКИ квалитет

Knauf

04

СОДРЖИНА

Комплексот ќе содржи вкупно 5 станбени згради со над 500 станови и простор од 3500м2.

 

КВАЛИТЕТ

Материјалите што се користат во изградбата на овој комплекс ја обезбедуваат потребната гаранција и стабилност.

ПРЕВОЗ

Комплексот се наоѓа во срцето на градот Скопје, на само 15 минути од која било точка на градот.

Инвеститорите

Инвеститорите на Premium Residence го видоа потенцијалот за раст на оваа област и веруваат дека оваа зграда ќе донесе значителни придобивки во иднина. Тие финансираа изградба на станбени згради, трговски центар, спа хотел, фитнес центар и други објекти кои ги прават овие згради уникатни. Инвеститорите веруваат во квалитетот на нашата работа и во нашата способност да произведеме атрактивен и функционален производ кој ќе ги задоволи потребите на нивните жители. Тие се посветени на изградба на модерен и безбеден комплекс кој ќе создаде нов живот за неговите жители и ќе донесе придобивки за целата заедница.

Вести

Вести 4

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Вести 3

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Вести 2

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.