Rreth nesh

Rreth nesh

Premium Residence ofron komoditet dhe prakticitet për të gjithë banorët dhe shfrytëzuesit e hapësirave afariste, falë zgjidhjeve unike dhe praktike arkitektonike që mundësojnë shfrytëzim maksimal dhe funksionalitet të hapësirës. Premium Residence paraqet një kompleks që përbëhet nga 5 ndërtesa banesore të plotësuara me një hotel, një qendër fitness dhe spa, një qendër tregtare, kënde lojërash për fëmijë, terrene sportive, objekte hotelierike dhe parking nëntokësor. Kjo e bën kompleksin të vetëm të llojit gjysmë të mbyllur në zemrën e Shkupit. Lokacioni i kompleksit është Pere Toshev 12, menjëherë pranë tregut më të madh të hapur, qendrës së qytetit, si dhe në afërsi të shkollave fillore, shkollave të mesme dhe Universitetit më të madh në vend. Vendndodhja ju mundëson të arrini deri te çdo pikë në qytet për më pak se 15 minuta.

500

Objekte Banimi

763

Vendparkime

24/7h

Monitorim

3500m2

Lokale Afariste

5

Objekte Banimi

24/7h

Monitorim

763

Vendparkime

4000m2

Lokale Afariste

Premium Residence është ndërtuar sipas standardeve më të larta evropiane për cilësi, duke përdorur vetëm materialet e brendeve me renome të cilat garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të lartë. Pllakat e vendosura në çdo banesë janë pjesë e brendit Italian me renome Marazzi, ndërsa dritaret ofrojnë izolim të lartë dhe për cilësinë e tyre garanton brendi gjerman Rehau. Ngrohja nën dysheme është me dendësi 3 herë më të madhe se instalimet standarde për një ngrohje më të shpejtë gjatë muajve të dimrit. Laminati i përdorur është prodhuar në Gjermani dhe ka nota të larta të qëndrueshmërisë. Fasada është me trashësi prej 10 cm dhe është bërë me materialin/brendin Putz Plast, duke garantuar një mbrojtje të mirë nga elementët e natyrës dhe një pamje elegante dhe moderne.

PËRMBAJTJA

Kompleksi do të përmbajë gjithsej 5 ndërtesa banesore me mbi 500 apartamente dhe një hapësirë prej 3500m2.

1

KUALITETI

Materialet e përdorura në ndërtimin e këtij kompleksi ofrojnë garancinë dhe stabilitetin e nevojshëm.

2

TRANSPORTI

Kompleksi gjendet në zemër të qytetit të Shkupit, vetëm 15 minuta larg nga çdo pikë e qytetit.

3

PËR TË MIRËN E FAMIJES TUAJ!

A jeni duke kërkuar një jetë të rehatshme dhe moderne në zemrën e një metropoli?
Ritmi shpejt i jetës në qytetin metropolit, shpeshherë na vë nën presion dhe na largon nga ideja e relaksimit. Prandaj, kompleksi Premium Residence është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të arritur një jetë të balancuar dhe të shëndetshme. Me një qendër fitnesi dhe SPA, të vendosura në afërsi të banesës tuaj, ky kompleks gjysmë të mbyllur është një shembull perfekt i një stili jetese bashkëkohor. Pajisjet dhe standardet e reja të cilësisë në qendrën e fitnesit dhe SPA janë në dispozicion në çdo kohë, duke ju dhënë mundësinë të fitoni dhe relaksoheni në çdo kohë që dëshironi.

Investitorët

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.