Document
Document

Maliqi Group

Prej 30 vitesh ne kemi qenë sinonim i lidershipit në treg dhe punojmë sipas trendeve, inovacioneve dhe standardeve më të larta botërore në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë. Të nxitur nga ambicia për sipërmarrje të reja biznesi dhe dëshira për të pushtuar sa më shumë tregje dhe klientë, ne kemi zgjeruar fushën e punës në disa segmente, në mënyrë kronologjike.

Të ruajmë dhe forcojmë më tej të gjitha vlerat mbi të cilat kemi punuar shumë vitet e fundit, si një gur themeli i suksesit tonë. Vlerat që ne ushqejmë si nga brenda ashtu edhe ndaj palëve

OBJEKTI 3

Apartament 55.45m2

Kompleksi i ndërtesave është i rrethuar nga infrastruktura e zhvilluar dhe gjendet në një vendndodhje të afërt me disa institucione arsimore, kopshte, shkolla fillore dhe të mesme, si dhe objekte shëndetësore.