Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Спа и фитнес

Во рамки на комплексот ќе се изгради фитнес и спа центар, кој ќе биде достапен на сите станари на Premium Residence. Центарот ќе биде со најмодерна опрема за вежбање и ќе нуди различни видови на услуги, со цел да ги задоволи сите потреби за модерен и брз живот.

КАФЕТЕРИЈА

Нема ништо подобро од кафе со вашите пријатели!
Во склоп на Premium Residence ќе постои модерно кафуле во една релаксирана средина, каде што можете да го пиете вашето омилено кафе со роднини, пријатели и соседи.

Паркинг во секое време, за секого

Паркирањето е решено во подрумско ниво -1 и партерно. Тие ќе се користат како заеднички паркинг места за сите објекти.
• Партер: 190 паркинг места + 7 за лица со посебни потреби.
• Подрум: 337 паркинг места + 11 за лица со посебни потреби.

МАРКЕТ

Во рамките на Premium Residence постои и супермаркет, кој ќе одговори на потребите на секое семејство кое живее во овој комплекс!

24 часовен видео надзор

Комплексот има 24 часовен видео надзор, за ваша загарантирана безбедност

Спортско игралиште

Premium Residence има модерно спортско игралиште каде што целото семејство може да спортува и да се забавува

Аптека

Во комплексот Premium Residence има локална аптека

3000m2 парк за деца

Фамилијарниот живот е клучен елемент во Premium Residence. Во склоп на нашиот комплекс е детско игралиште со сите реквизити за игра и забава на нашите најмали и најмили. Безбедно детство во Premium Residence!”